Staat der Nederlanden is aansprakelijk voor de file ellende Klik hier

Navigatie

Hoofdmenu

Juridisch

Snelheidscontroles

Diversen

Shop

FlITSRAP CD

een muziekale must voor iedere automobilist, die bij een heterdaadje de flitsdiender(s) speels op zijn onrechtmatig handelen van repliek kan dienen.

BESTEL HIER

Links

Auto's

Financieringen

Verzekeringen

Sponsors

Juridisch platform

'Spookagent' werkzaam bij justitie /Openbaar Ministerie.

ASSEN - De man in de geblindeerde blauwe Mercedes die wekenlang bestuurders lastig viel op het Drentse traject van de A28, blijkt een medewerker van het Openbaar Ministerie (OM). De man is aangehouden, maakte persofficier M. van den Broek dinsdag bekend.

Al wekenlang kregen automobilisten op de snelweg te maken met de 'spookagent'. De bestuurder reed in een dienstwagen zonder politietekens maar met een zwaailicht aan over de vluchtstrook en haalde weggebruikers in, waarna hij weer zachter ging rijden.

Schering en inslag de overtredingen bij de hermandad/Openbaar Ministerie, die zoals gewoonlijk als struisvogels weer van niets weten. Snel werd echter bekend dat deze Mercedesbolide van € 55.000 met een top van 240 km/uur bleek toe te behoren aan procureur-generaal mr. Dato Willem Steenhuis, een notoire parkeerovertreder met 2 petten. Zijn dubbelrol als jurist bij het CJIB en zijn vet betalend adviseurschap bij Bakkenist leidde in 1998 tot een gezagscrisis bij justitie wat de gemeenschap aan gouden handdrukken miljoenen euro’s heeft gekost. Automobilisten mochten dit met flitsboetesverhogingen weer ophoesten. mr Dato kwam er met een berisping mee weg en werd voor zijn dubbelrol "beloond" met het voorzitterschap van het CJIB met navenante salarisverhoging. Hoezo klassejustitie! PS, niet verbazendwekkend zal zijn als deze "NN" nog eens mr. Dato Steenhuis himself is en er ongestraft mee wegkomt. In ieder geval dan voor automobilisten weer een juridisch argument in de bezwaarschriften.

Volgens enkele klagers zat de chauffeur in een uniform achter geblindeerd glas. Het nummerbord van de auto was inmiddels bekend, maar niemand deed aangifte. Wel kwam er een anonieme klacht binnen.

Uiteindelijk ging de politie op onderzoek uit na een verzoek van het OM, dat een brief had gekregen van een inwoner van Oude Pekela. Van den Broek wil niet zeggen wie de medewerker van het OM is. Waar en wanneer de man is aangehouden blijft ook geheim. Het OM onderzoekt op dit moment de zaak.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Oproep

Poll

Vraag:
Heeft u een radardetector in de auto?

Antwoorden:

Jazeker!

Niet meer sinds het verbod van kracht is

Ik heb helemaal geen detector

Fotoreportages

Nieuwsbrieven

Witteboordcriminaliteit
Rechtsmisbruik
Prestatiecontracten
Milieu en overheid
Veiligheid en overheid
Peijs en KM heffing
CJIB Boetemachine
Rollenbanktesten
Geldgraaier Spee
Staatsterreur
Blauwe Horkenlijn
Misbruik wet WAHV

Successen

Successen van onzinboetes.nl bij het hof van Leeuwarden

Rechtbank Amsterdam moet tijdig antwoorden »

Boete na 2 jaar nietig »

Anoniem vonnis nietig »

Geen inzage recht bij justitie Zwolle »

Parkeerkaartje toch geldig »

Hoge Raad lapt de wet aan haar laars »

Kanervragen over FLITSMAILING »

NOVA tv uitzending »