Staat der Nederlanden is aansprakelijk voor de file ellende Klik hier

Navigatie

Hoofdmenu

Juridisch

Snelheidscontroles

Diversen

Shop

FlITSRAP CD

een muziekale must voor iedere automobilist, die bij een heterdaadje de flitsdiender(s) speels op zijn onrechtmatig handelen van repliek kan dienen.

BESTEL HIER

Links

Auto's

Financieringen

Verzekeringen

Sponsors

Juridisch platform

Hoofd CJIB p.g Dato Steenhuis blijkt ook wegpiraat te zijn

De donkerblauwe, geblindeerde Mercedes die in  juni op de snelweg A28 tussen Zwolle en Assen andere automobilisten dwong vaart te minderen door pal voor hen te gaan rijden en af te remmen, blijkt zoals onzinboetes al eerder suggereerde als passagier te hebben procureur-generaal Dato Steenhuis himself, de big boss van flitsneuroot Spee Samen zijn zij met harde aanpak verantwoordelijk voor het innen van de flutboetes.

Grote onrust veroorzaakte de chauffeur van het Openbaar Ministerie (OM) onder de weggebruikers door zich schuldig te maken aan bumperkleven, bruusk remmen, levensgevaarlijk van de weg afdrukken van medeweggebruikers en rijden met hoge snelheid en blauw zwaailicht over de vluchtstrook. De Drentse officier van justitie, amice mr. van den Broek wilde in deze bijna weer justitiële "doofpot" donderdag geen commentaar geven, waarom het rijbewijs van deze snelheidsduivels niet al was ingetrokken, wat zeker bij andere automobilisten al het geval zou zijn geweest ...

Alles waar de gewone automobilist voor wordt gepakt kan het OM blijkbaar straffeloos uitvoeren. Naast deze actieve wegpiraterij was Dato Steenhuis bekend ook van het parkeren op trottoirs (film SBS 6 Peter R. de Vries ) en helemaal berucht van zijn dubbele pet functie als adviseur bij Bakkenist en “ambtenaar” bij het CJIB. Schade aan gouden handdrukken destijds voor de gemeenschap 545.000 euros. Hoe het aso gedrag van Dato Steenhuis te rijmen valt met het genadeloos vervolgen van automoblisten die argeloos voor een paar km s nachts te snel rijden op de bon wordt geslingerd, is onzinboetes.nl een raadsel.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Oproep

Poll

Vraag:
Heeft u een radardetector in de auto?

Antwoorden:

Jazeker!

Niet meer sinds het verbod van kracht is

Ik heb helemaal geen detector

Fotoreportages

Nieuwsbrieven

Witteboordcriminaliteit
Rechtsmisbruik
Prestatiecontracten
Milieu en overheid
Veiligheid en overheid
Peijs en KM heffing
CJIB Boetemachine
Rollenbanktesten
Geldgraaier Spee
Staatsterreur
Blauwe Horkenlijn
Misbruik wet WAHV

Successen

Successen van onzinboetes.nl bij het hof van Leeuwarden

Rechtbank Amsterdam moet tijdig antwoorden »

Boete na 2 jaar nietig »

Anoniem vonnis nietig »

Geen inzage recht bij justitie Zwolle »

Parkeerkaartje toch geldig »

Hoge Raad lapt de wet aan haar laars »

Kanervragen over FLITSMAILING »

NOVA tv uitzending »