Staat der Nederlanden is aansprakelijk voor de file ellende Klik hier

Navigatie

Hoofdmenu

Juridisch

Snelheidscontroles

Diversen

Shop

FlITSRAP CD

een muziekale must voor iedere automobilist, die bij een heterdaadje de flitsdiender(s) speels op zijn onrechtmatig handelen van repliek kan dienen.

BESTEL HIER

Links

Auto's

Financieringen

Verzekeringen

Sponsors

Juridisch platform

Bert

Aan flauwekul boetes erger ik mij kapot, maar erger nog is het kankergezwel dat de overheid bij mij kweekt tegen alles wat met ambtenarij en politiek te maken heeft. De ontsporing zit hem met name hierin, dat men denkt ongelimiteerd en ongepast in mijn zakken te kunnen gaan graaien en een diarree van regels en regeltjes op te kunnen leggen, die, nog afgezien van de kosten, te belachelijk zijn voor woorden. Sanktie op sanktie. Kenmerkend voor den “Ollanders” is dat ze dat soort nieuwe dweil instrukties uit Den Haag klakkeloos volgen, zonder daarvoor al te veel heibel te maken. Als ze morgen verordenen, dat we allemaal in een minirok naar het werk moeten op straffe van een boete, dan zul je zien dat den “Ollanders” zelfs in hun onderbroek komen ! Wat een bedorven politiek in de Tweede en Eerste (slaap)Kamer, die klakkeloos alles maar slaafs jaknikkend accepteren. Hoogste tijd voor 'n nieuwe politieke wind om al deze geldgraaiende bureaucratische uitvinders, die ieder voor zich op eigen eilandjes allerlei verlammende bedenksels uitbroeden te verplichten in therapie te gaan om elke ochtend voor te lezen  het handboek "Normen en Waarden" hoofdstuk " Klantvriendelijk omgaan met de burger ".  Vraag Bert voor advies. 

Best zielig als je als 1 iemand allemaal deze stukjes tekst gaat maken. Wie is er dan gestoord???

Vreemd, ik hoef zelden of nooit op mijn snelheidsmeter te kijken, rij altijd mee met het verkeer, rij keurig door (doorgaans iets meer dan de maximumsnelheid) en heb nog nooit een boete gehad. Al die zielige personen die boete op boete krijgen en daar de overheid de schuld van geven moet bijna wel iets mankeren. Ik weet wel een manier om van de flitspalen e.d. af te komen: Al die aso's uit het verkeer halen die standaard 150/160 en harder rijden onder het mom van ' lekker doorrijden', en al bumperklevend alle normale weggebruikers van de weg proberen te duwen (ik zie ze alweer totaal gefrustreerd achter het stuur zitten te vloeken en te schelden op iedereen die de verkeersregels wel respecteert). Als die lui, die toch ergens een soort van misplaatste grootsheidswaan moeten hebben (nee, je bent geen onontdekt F1-talent), zich gewoon aanpassen aan het normale verkeer, hoeven ze ook niet steeds op hun snelheidsmeter te kijken, hetgeen volgens hun blijkbaar nogal wat risico's met zich meebrengt (moeilijk hè, 2 dingen tegelijk?).

Overigens, slappe politiek? Jazeker: als er sprake was van sterk optreden, zouden al die losers die door hun labiele rijstijl het hele verkeer ontregelen, veel sneller hun rijbewijs kwijtraken. De opperloser die als een zeurende kleuter van 4 deze infantiele site op poten heeft gezet voorop.

Overigens, NOMAR, helemaal mee eens...met name die vader die het blijkbaar belangrijker vindt om (zonder overigens enige tijdwinst) altijd te hard te rijden, wetende dat hij blijkbaar de ene boete na andere ontvangt (door zijn eigen handelen) terwijl hij dat financieel blijkbaar niet eens op kan hoesten. Overigens ga ik ervan uit dat enige vorm van kritiek op deze site spoedig wordt verwijderd. De in en in trieste personen die een site als deze opzetten dulden waarschijnlijk geen kritiek (iedereen moet tenslotte voor ze aan de kant).  

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Oproep

Poll

Vraag:
Heeft u een radardetector in de auto?

Antwoorden:

Jazeker!

Niet meer sinds het verbod van kracht is

Ik heb helemaal geen detector

Fotoreportages

Nieuwsbrieven

Witteboordcriminaliteit
Rechtsmisbruik
Prestatiecontracten
Milieu en overheid
Veiligheid en overheid
Peijs en KM heffing
CJIB Boetemachine
Rollenbanktesten
Geldgraaier Spee
Staatsterreur
Blauwe Horkenlijn
Misbruik wet WAHV

Successen

Successen van onzinboetes.nl bij het hof van Leeuwarden

Rechtbank Amsterdam moet tijdig antwoorden »

Boete na 2 jaar nietig »

Anoniem vonnis nietig »

Geen inzage recht bij justitie Zwolle »

Parkeerkaartje toch geldig »

Hoge Raad lapt de wet aan haar laars »

Kanervragen over FLITSMAILING »

NOVA tv uitzending »