Staat der Nederlanden is aansprakelijk voor de file ellende Klik hier

Navigatie

Hoofdmenu

Juridisch

Snelheidscontroles

Diversen

Shop

FlITSRAP CD

een muziekale must voor iedere automobilist, die bij een heterdaadje de flitsdiender(s) speels op zijn onrechtmatig handelen van repliek kan dienen.

BESTEL HIER

Links

Auto's

Financieringen

Verzekeringen

Sponsors

Juridisch platform

Eric Bernard

 Ik ben taxichauffeur in Amsterdam en wil even 'n verhaal over laseren aan jullie kwijt. Ik reed in de nacht van dinsdag /woensdag 9 juni om 1 uur op de ring A10 west richting coentunnel.

Tussen de afslag Bos en Lommer en de afslag Havens west waren er twee rijbanen afgesloten (de meest rechtse rijbaan was nog open) en was de snelheid op de matrixborden op 70 km/u gezet. Ik dacht;"wegwerkzaamheden" en ging dus daarom ook 70 rijden, want ik ben van mening dat als er mensen aan het werk zijn in ieders belang je ook je snelheid daar aan moet aanpassen.

Ik was stomverbaasd toen ik zag dat "de jongens van Spee" daar aan het laseren waren en er helemaal geen wegwerkzaamheden waren!!! Later die nacht, om drie uur, moest ik daar weer langs en toen stonden ze er nog! En nog steeds geen wegwerkzaamheden!?! Ik heb toen de politie Amsterdam gebeld om te vragen waarom ze daar aan het laseren waren. Mevrouw agent zou het gaan uitzoeken en zou mij later terugbellen wat zij ook deed. Zij vertelde mij dat ze rijkswaterstaat had gebeld en die hadden haar verteld dat er op dat gedeelte geen wegwerkzaamheden waren en er dus ook geen snelheidsbeperkende maatregelen waren aangevraagd. Volgens haar was het ook geen gemeentepolitie die daar aan het laseren waren, maar ik ben daar twee keer langs gereden en er stond wel degelijk 'n politiebusje met twee agenten en dat zei ik haar ook.

Ik heb m'n verbazing uitgesproken over het feit dat ze die twee rijstroken enkel en alleen hadden afgezet en de matrixborden op 70 hadden gezet om weer eens te kunnen scoren!!!

Diezelfde nacht heb ik ook naar de Telegraaf gebeld met dit verhaal en ook daar waren ze verbaasd hierover.De volgende dag werd ik door de redactie weer teruggebeld om nogmaals m'n verhaal te vertellen. De man die belde is hoofdredacteur binnenland (zijn naam ben ik helaas vergeten, Menno .... geloof ik) en vond het ook belachelijk. Hij zij dat het misschien wel geplaatst zou worden, maar moest natuurlijk wel eerst eea natrekken voordat het geplaatst zou gaan worden.

Oke beste mensen, ik heb weer met eigen ogen kunnen zien waar de boefjes van Spee toe in staat zijn. Het is toch niet te geloven he, maar wel waar. (helaas)"keep up the good work" Gisteren heb ik mij opgegeven als donateur. Eric Bernard.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Oproep

Poll

Vraag:
Heeft u een radardetector in de auto?

Antwoorden:

Jazeker!

Niet meer sinds het verbod van kracht is

Ik heb helemaal geen detector

Fotoreportages

Nieuwsbrieven

Witteboordcriminaliteit
Rechtsmisbruik
Prestatiecontracten
Milieu en overheid
Veiligheid en overheid
Peijs en KM heffing
CJIB Boetemachine
Rollenbanktesten
Geldgraaier Spee
Staatsterreur
Blauwe Horkenlijn
Misbruik wet WAHV

Successen

Successen van onzinboetes.nl bij het hof van Leeuwarden

Rechtbank Amsterdam moet tijdig antwoorden »

Boete na 2 jaar nietig »

Anoniem vonnis nietig »

Geen inzage recht bij justitie Zwolle »

Parkeerkaartje toch geldig »

Hoge Raad lapt de wet aan haar laars »

Kanervragen over FLITSMAILING »

NOVA tv uitzending »